sâmbătă, 10 iulie 2010

UniverStudent Festival & Fringe,editia V. Concluzii


That’s one Guilty Lemon

Lămâia asta nu ne lasă deloc un gust amar! Daca nu ştii despre ce vorbesc,înseamnă că ai pierdut concertul Guilty Lemon de vineri.Mare păcat. Mi-e un pic ruşine că nu ştiam prea multe,cam nimic despre aceasta trupă care a câştigat anul trecut Festivalul de Jazz, dar acum am înteles ca merită sa fie cunoscuţi. Pe scurt: voie bună,relaxare, jazz,tinereţe.

Totuşi am ceva de obiectat: unde ati fost,studenţilor?Piaţa mi-a părut cam goală la începutul concertului. ( Vîţă Michi,Zece, ed. speciala a festivalului,nr 6)



Cui ii e frica de Virginia Wolf?


Nu glumesc! Esti in stare sa recunosti ca ti-e teama?Mai mult,iti cunosti temerile? Lui George ii e frica de mediocritate, vrea sa fie recunoscut ca cel mai bun si pt asta nu refuza niste compromisuri. Marthei ii e teama de singuratate, Nick uraste saracia,iar Soricelul uraste copiii...Si tuturor le e frica de problemele de cuplu,de tortura aparentelor. Dar hai sa ii privim pe acesti prieteni cum isi toarna,pe langa Gin si Brandy,si necazurile lor .

Toti se afla pe aceleasi nispuri miscatoare,cu defecte,nimicnicii si plictiseli antrenate in jocuri compromitatoare,uitate si reluate,aromate de alcool.

Asta ne-au prezentat azi studentii de la Spiru Haret din Bucuresti,intr-o poveste veridica si fara pretentii.

Piesa "Cui ii e frica?" a inceput ca o comedie, a continuat cu un ras amar ,apoi ne-a lasat loc de interpretare, pe tonuri dulci-amarui.

"In mijlocul acestei simfonii perfecte mai suna cate o trompeta".

( Vîţă Michi,Zece, ed. speciala a festivalului,nr 6)




Niciun comentariu: